Skoleindskrivning 2017 - 18.

Spørgsmål og svar vedr. skolestart:
Elever, lærere og ledelse Overgang fra børnehave til skole Tidlig skolestart og udsættelse SFO, skolevej, tandpleje og kantine Digital skoleindskrivning

Kære nye elever og forældre på Nærum Skole

Vi glæder os rigtigt meget til at byde jer velkommen på vores skole næste år.

På Nærum Skole gør vi alt, hvad vi kan, for at børnehaveklassen bliver en lærerig og tryg begyndelse på skolelivet. Vores pædagoger og lærere er meget opmærksomme på alle børn, og de glæder sig hvert år til at møde den nye flok af friske, nysgerrige og lærelystne elever.

Vi holder informationsmøde
tirsdag d. 28/11 kl. 17 - 19 i indskolingen/SFO’en

På mødet vil vi fortælle om skolen og svare på de spørgsmål, som I måtte have.

Vi er glade for og stolte af Nærum Skole. Vores vision er, at eleverne er engagerede og motiverede, samt at de udvikler sig optimalt fagligt, socialt og personligt ved at være bevidste om og medansvarlige for deres egen læring og udvikling.
Vores værdier: Faglighed, ansvarlighed, selvværd, engagement og respekt ligger til grund for det daglige arbejde og samværet på skolen.

Skolen er indrettet i tre afdelinger med god plads til både samarbejde og individuel fordybelse. Vi har skønne udenoms arealer, som vi bruger til både læring og bevægelse, og vi har en velfungerende skolefritidsordning (SFO), hvor eleverne mødes på tværs af alder om eftermiddagen.

Her på hjemmesiden kan du læse meget mere om skolen, og hvis du skulle have yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Kristine Juel Sklander, skoleleder
Trine Fehrn-Christensen, ledelsesansvarlig for indskolingen