Natteravnene i Rudersdal Øst

Natteravnene i Rudersdal Øst er en selvstændig forening under en landsdækkende organisation af omsorgsfulde, ansvarlige og frivillige voksne, som - for at tage hånd om vores unge - går ture i nærmiljøet når og hvor, der er behov for det.

Vi vandrer primært fredag og lørdag aften i de områder, hvor de unge mennesker ynder at opholde sig - f.eks. ved vores strande og vores skoler mv. Hvert medlem går ca. 1 til 2 gange i kvartalet i tidsrummet fra klokken 21.30 til cirka 00.30. Vi er ligeledes til stede ved specielle arrangementer, hvor der mange unge, såsom Blå Mandag på Bakken, 9. klassernes sidste skoledag, Sankt Hans og gymnasiernes fest i Ulvedalene I Dyrehaven.

Vi har en god og tillidsfuld kontakt med de unge og gør det nemt for dem at kontakte os, fordi vi altid har bolsjer og kondomer i lommerne. Vores karakteristiske gule jakker med logo er med til at gøre os synlige, og vi oplever, at vores tilstedeværelse påvirker vores unge til en mere fornuftig adfærd og skaber tryghed og ro for dem og vores lokalsamfund.

Du kan læse mere om Natteravnene på www.natteravnene.dk.

Selvom vi allerede er mange medlemmer, er der altid brug for flere, så har du tid og lyst til at være med til at lære de unge, lokalområdet og de andre natteravne bedre at kende, kan du henvende dig til Anne Mejding – tlf. 22 66 13 06 eller mail:  [email protected]